Autentificare Portal Virtualoso

După autentificare puteți utiliza serviciile Virtualoso din Portal, modifica caracteristicile utilizatorilor și comanda noi servicii Virtualoso din Portal. Dacă aveți deja un nume de utilizator și parolă vă rugăm să vă autentificați:

Introduceți numele de utilizator cu sufix de domeniu (.ro). De exemplu: xy@denumireacompaniei.ro

Nu ați completat încă pagina de comandă?

Puteți utiliza serviciile din Portalul Virtualoso doar după comandarea acestora.

Continuați la comanda on-line

Ați uitat parola?

În cazul în care sunteți un utilizator autorizat să înregistrați comenzi:, formatul numelui de utilizator: admin@companyname.ro, parola Dvs. este un număr format din 5 caractere, care va fost dat pe formularul de înregistrare. Parola Dvs. poate fi accesată doar de operatorul companiei. Dacă ați încheiat contractul pentru compania Dvs. finalizați contractul Dvs. pe Portalul Virtualoso și sunați Serviciul de Relații cu Clienții-ul nostru la .... .

În cazul în care sunteți utilizatorul unuia din serviciile comandate: numele de utilizator al Dvs. și parola aferentă au fost setate de personalul Dvs. care poate în continua accesa aceste date. Vă rugăm să contactați personalul Dvs. autorizat pentru administrarea utilizatorilor.

Puteți contacta account managerul Dvs. oricând.

Account managerul Dvs. este pregătit să vă ajute inclusiv în procesul de autentificare. în cazul în care ați încheiat contractul Dvs. Virtualoso cu ajutorul account managerului Dvs. vă rugăm să îl contactați pe acesta.

Serviciul de Relații cu Clienții-ul nostru vă poate da ajutor la numărul ..... 24 de ore pe zi în problemele de utilizare a sistemului.

  • © 2009 Magyar Telekom Plc.